Zapraszamy do wzięcia udziału w Konkursie Kulinarnym „ŚWIĘTOKRZYSKI PIERÓG”, który swój finał będzie miał 1 maja 2019 r. podczas „IV Świętokrzyskiego Festiwalu Smaków” w Parku Etnograficznym w Tokarni.

Zapraszamy do wzięcia udziału w Konkursie Kulinarnym „ŚWIĘTOKRZYSKI PIERÓG”, który swój finał będzie miał 1 maja 2019 r. podczas „IV Świętokrzyskiego Festiwalu Smaków” w Parku Etnograficznym w Tokarni.

Konkurs kierowany jest do Kół Gospodyń Wiejskich, gospodarstw agroturystycznych
oraz instytucji, które chcą zaprezentować swoje kulinarne osiągnięcia.

Do konkursu można zgłosić 1 rodzaj pierogów, które mogą być na słono lub na słodko
- w zależności od pomysłu zgłaszającego. 

Na ocenę Jury wpływ będzie miał także oryginalny i ciekawy sposób zaprezentowania dania na swoim stoisku. Laureaci konkursu otrzymają atrakcyjne nagrody.

Osoby i instytucje zainteresowane prosimy o czytelne wypełnienie Kart Zgłoszeniowych oraz zapoznanie się z Regulaminem i odesłanie na adres e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

 

REGULAMIN KONKURSU KULINARNEGO

KARTA ZGŁOSZENIOWA

 

Potrawy finałowe w konkursie "20 potraw na 20-lecie województwa świętokrzyskiego"
III Świętokrzyski Festiwal Smaków 2018 r.