Zapraszamy na " 5. Świętokrzyski Festiwal Smaków", który odbędzie się 22 - 23 maja 2021 r. w Parku Etnograficznym w Tokarni.

Impreza to największy w regionie kiermasz potraw i produktów regionalnych. Przyjadą do nas członkowie Sieci Dziedzictwo Kulinarne Świętokrzyskie z wytwarzanymi tradycyjnie przysmakami, gospodarstwa agroturystyczne oraz Koła Gospodyń Wiejskich z gorącymi daniami pochodzącymi z naszych regionalnych kuchni. Zaprosimy na wypiek podpłomyków.

E9193BD9 D14B 4CA8 9449 59E2B5E45717
54F38A22 51FC 4E44 AB53 EF336C01AB94


KONKURS NA "NAJPIĘKNIEJSZE STOISKO ŚWIĘTOKRZYSKIEGO FESTIWALU SMAKÓW"

Jesteś naszym wystawcą w dniach 22-23 maja 2021? W takim razie już jesteś uczestnikiem konkursu. Nie potrzebne są zgłoszenia. Nasza Komisja przez dwa dni bedzie oceniać stoiska pod kątem estetyki i wystroju w elementy regionalne.

REGULAMIN


Do Parku Etnograficznego w Tokarni będzie można dojechać linią autobusową "T"
Rozkład jazdy: https://ztm.kielce.pl/aktualnosci/1755-sezonowa-linia-t-do-parku-etnograficznego-w-tokarni-2.html


Patronat medialny: Echo Dnia
Patronat Honorowy: Andrzej Bętkowski, Marszałek Województwa Świętokrzyskiego

plakat festiwal smaków lekki