Usługa opracowania graficznego, składu, druku kolorowego magazynu kulinarnego oraz insert do gazety o zasięgu regionalnym (Województwo Swiętokrzyskie) wydanego w ramamch projektu "Góry Świętokrzyskie - Smak Tradycji"
Wyżywienie dla 30 uczestników warsztatów kulinarnych w ramach projektu „Góry Świętokrzyskie – Smak Tradycji” w Centrum Dydaktyczno-Konferencyjnym „Kuźnia Smaków” w Parku Etnograficznym w Tokarni ...
Wynajem i podłączenie 4 stanowisk do gotowania. Każde wysposażonew piec konwekcyjny, kuchenkę idukcyjną, blat roboczy ze stali nierdzewnej, zlewozmywak z syfonem.
Przeprowadznie warsztatów kulinarnych przez dwóch trenerów w ramach projektu "Góry Świetokrzyskie - Smak Tradycji" w Centrum Dydaktyczno-Konferencyjnym Kuźnia Smaków w Tokarni.
Nasza witryna stosuje pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Dalsze korzystanie z witryny oznacza zgodę na wykorzystanie plików cookies zgodnie z Polityką prywatności. Jeżeli nie akceptują Państwo Polityki, prosimy o niekorzystanie z naszej witryny.