Zapraszamy do obejrzenia prezentacji przygotowanej przez Małgorzatę Pawlik - etnografa z Muzeum Wsi Kieleckiej, która została zaprezentowana podczas szkolenia "Produkt tradycyjny szansą na rozwój gospodarstwa agroturystycznego".

Tradycyjne przepisy Małgosi
"Produkt tradycyjny szansą na rozwój gospodarstwa agroturystycznego" to temat szkolenia, które w Parku Etnograficznym w Tokarni zorganizował dla gospodarstw agroturystycznych Powiat Kielecki. Gościom bardzo spodobała się prezentacja Małgorzaty Pawlik z Muzeum Wsi Kieleckiej, w której znalazły się min. jej autorskie przepisy na tradycyjnie przygotowany chleb. Serdecznie zapraszamy do obejrzenia prezentacji i zachęcamy do pieczenia chleba Małgosi.
  

Prezentacja multimedialna

Prezentacja również do ściągnięcia pod linkiem: "Jak ziarno staje się chlebem"

* aplikacja wymaga oprogramowania kompatybilnego z formatem *.ppt (np. Power Point, pakiet Open Office)