„Świętokrzyskie wielkanocne tradycje kulinarne” – to tytuł konkursu kulinarnego dedykowanego Kołom Gospodyń Wiejskich z województwa świętokrzyskiego.

Wydarzenie odbędzie się w dniu 12 kwietnia 2025 r.  w godzinach  12.00 -15.00, w Parku Etnograficznym w Tokarni.

Konkurs odbywa się w dwóch kategoriach : potrawa świąteczna oraz świąteczny wypiek. W każdej kategorii może wystartować po 10 Kół Gospodyń Wiejskich.

Do wygrania atrakcyjne nagrody finansowe. Liczy się kolejność zgłoszeń.

Termin składania zgłoszeń mija 6 kwietnia 2025 r., do godz. 23.30.

Przewodniczącym Komisji Konkursowej jest Tomasz Królikowski, szef kuchni znany z telewizyjnych programów kulinarnych. 

Szczegóły konkursu oraz konieczne załączniki znajdują się w regulaminie zamieszczonym na stronie internetowej www.mwk.com.pl.

REGULAMIN KONKURSU "ŚWIĘTOKRZYSKIE WIELKANOCNE TRADYCJE KULINARNE"

ZAŁĄCZNIK NR 1 - KARTA ZGŁOSZENIOWA

ZAŁĄCZNIK NR 2 - ZGODY I OŚWIADCZENIA UCZESTNIKA KONKURSU

ZAŁĄCZNIK NR 3 i 4 - OŚWIADCZENIE OBDAROWANEGO DO CELÓW POBORU ZALICZKI  NA PODATEK DOCHODOWY ORAZ INFORMACJA DO CELÓW ROZLICZENIA PODATKU DOCHODOWEGO OD OSÓB FIZYCZNYCH OD UDZIELONYCH NAGRÓD I WYGRANYCH

Organizatorem Konkursu Kulinarnego "Świętokrzyskie wielkanocne tradycje kulinarne" jest Województwo Świętokrzyskie.

Logo

 

 

"Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie”

Instytucja Zarządzająca PROW 2014-2020 – Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi.
Zadanie realizowane jest przez Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego w Kielcach,
współfinansowane jest ze środków Unii Europejskiej w ramach Pomocy Technicznej Programu Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020